Gott Nytt whiskyår 2015!

Foto: Dags att runda av whiskyåret 2014. Ett år som sett flera nya intressanta sorter på marknaden. Inte minst från våra egna svenska ambitiösa destillerier har det kommit en hel del imponerande godis!
För egen del blev hösten extra spännande i och med att jag bestämde mig för att ägna mer tid åt mitt stora intresse och därför startade whiskyplace.se. Tack all ni som valt att följa mig här på fb, Insta, Twitter och på webben. Ni inspirerar mig att bli ännu bättre på whisky och att lägga ännu mer energi på att dela nyheter, smakupplevelser och annat som kan vara av intresse.
Hoppas att ni alla får en härlig fortsättning på denna nyårsafton och ett riktigt whiskygott nytt år 2015!Dags att runda av whiskyåret 2014. Ett år som sett flera nya intressanta sorter på marknaden. Inte minst från våra egna svenska ambitiösa destillerier har det kommit en hel del imponerande godis!

För egen del blev hösten extra spännande i och med att jag bestämde mig för att ägna mer tid åt mitt stora intresse och därför startade whiskyplace.se. Tack all ni som valt att följa mig här på webben, fb, Insta och Twitter. Ni inspirerar mig att bli ännu bättre på whisky och att lägga ännu mer energi på att dela nyheter, smakupplevelser och annat som kan vara av intresse.
Hoppas att ni alla får en härlig fortsättning på denna nyårsafton och ett riktigt whiskygott nytt år 2015!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar