Clynelish Cayenne Cocoa Bean, 17 yo från Wemyss Malts

Ikväll dricker jag Clynelish Cayenne Cocoa Bean, 17 yo från Wemyss Malts. Den här whiskyn provade jag första gången på Linköpings Whiskyexpo härom veckan. Jag föll direkt för denna smakrika whisky, där man finner en härlig blandning av choklad, ingefära, karamell och peppar. I finishen som inte är jättelång, hittar man även lite äpple.

Passar på att tacka Stefan Jansson från Clydesdale & World Wide Brands för att han hade med denna härliga whisky på sin Wemyss Malts-provning i Linköping. Vid tillfället fanns ett fåtal flaskor kvar i Systembolagets beställningssortiment, så jag slängde iväg en beställning där och då. Och det funkade ju!

Det här inlägget postades i Clynelish, I whiskyskåpet, Skottland, Wemyss Malt's och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar