Glenfiddichprovning

Ardbeg Embassy i Stockholm var det finbesök i torsdags 7 maj. Global Brand Ambassador Ian Millar höll en finfin provning. På menyn återfanns Glenfiddich 12 yo, 14 yo, Distillery Edition, 1963, 26 yo, 40 yo och 50 yo!
Den första höjdaren i laguppställningen var 26-åringen, sedan kom en fantastisk 40-åring och det hela avslutades med en makalös 50-åring!
Utanför provningen bjöds även på en Solera Reserve 15 yo, vilken dessutom visade sig vara Ians egen ”brukswhisky” för avrundning av en vardagskväll i hemmet. Lite kul eftersom just den är den enda i kvällens line up som jag själv har i whiskyskåpet, och dessutom gillar en hel del!

Tack till vännerna på Ardbeg Embassy för ännu ett härligt event, inte minst den trerätters middag som serverades i anslutning till provningen! Tack även till nigab och Portfolio Manager Rasmus Harnell med kollegor, som genom sin medverkan denna kväll möjliggjorde den här eminenta provningsupplevelsen!

Bilderna:
Kvällens line up, Global Brand Ambassador Mr Ian Millar, jag själv med ”50-åringen” och till sist jag och kompisen PH med Ian i mitten!

bild 1 (1)bild 4 (1)

bild 2 (1)bild 3 (1)

Det här inlägget postades i Glenfiddich och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar